Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Var glad, Lotta!" by Merri Vik ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Var glad, Lotta!

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Var glad, Lotta!
  • Author : Merri Vik
  • Release Date : January 14, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 912 KB

Description

Lotta har precis börjat en ny termin och precis som vanligt startar hon den fylld av goda föresatser. Det hÀr Äret, hennes sista i grundskolan, ska hon minsann vara en riktig mönsterelev. Redan första dagen försöker hennes klasskompis, Mick, vÀrva henne till sitt senaste projekt men hon sÀger hÄrdnackat nej. NÄgra dagar senare fÄr hon ett brev frÄn sin vÀn i Wien, Vio. Lockige Fridolf, Lottas klassförestÄndare, har blivit hennes stora idol efter att de trÀffade honom i Wien under sommarlovet. Nu tigger och ber hon Lotta att hon ska ta ett kort av honom och skicka det till henne.



Lotta lyckas fÄ tag i en kamera, men att ta kort pÄ nÄgon i hemlighet visar sig bli en utmaning och det ena leder till det andra och innan Lotta vet ordet av Àr hon mycket inblandad i Micks senaste projekt, tidningen Camp.

B. Wahlströms rödgröna ryggar har fyllt svenska barns bokhyllor sedan början av 1900-talet. Böckerna Àr dokument av sin tid och bör lÀsas som sÄdana. Vi har valt att inte omarbeta texterna och förlaget stÄr inte bakom eventuella Äsikter och uttryck som kan upplevas som stötande, dÄ vi ser detta som ett digitalt tillgÀngliggörande av historiskt material.


Free PDF Download "Var glad, Lotta!" Online ePub Kindle